Thursday, May 27, 2010

i love today!

best gila! -tiba tiba-
stop merepek, tolong.. hehe :)
camney, hari ni sangat banyak moment moment indah berlaku ( ouh! haha.. )
oke. not to start from the very beginning..
kita story story detik memorable ja lah.
1. henset aku tinggal ! ( oke. tragedi biasa. aku memang nyanyuk sikit sikit. hoho XOXO )
2. makan makan di KFC. ( eleh.. dengar macam apa lah sangat kan. helo. kami celebrate birthday shu oke. tu yang memorable tu sebenarnya. hehe :) )
3. main boling dua game seramai tujuh orang.. ( memang lama gila! but still enjoy gila! )
4. ada encik mana tah. kat boling lane sebelah, cara dia baling bola tu sangat kahar. gegar kot satu tempat tu.. dahsyat! hahahaha. ( tapi dia terer. dan hahahaha lagi.. )
5. dan kami juga tiru. tiru cara main boling dari profesional. dia juga dari boling lane sebelah. dia terer, jadi kami cuba tiru tiru gaya dia baling. alah. gaya yang silang kaki bila baling tu. ( he's act. very annoying. huh. bajet bintang lah konon. dah menang berapa tounament hah? malas nak cakap terang terang. nangis satgi. hahahaha.. )
6. serbu sale. mereka beli baju baju baju baju.. aku hanya mampu cuci mata.. hoi! hari tu ang dah beli baju bagai diyana. sudah sudah.. ( monolog dalaman. eleh. frustrated sebab tak boleh beli baju tadi lah tu. taw sangat. haha.. )
7. beli ayaq chocolate mosha. ( oke. yang ni. tak boleh komen lebih lebih ya. hahahaha XD )
8. naik bas balik rumah. ( of coz yang ni juga moment penting. sebab kalau tak naik bas. macammana nak balik rehat. silap silap. macammana nak balik tidoq. hahahaha :D )
banyak lagi benda best hari ney.
dan benda yang PALING PALING PALING PALING best :
ayah dengan ibu surprise me with a new laptop.
jujur tak sangka....
kata mereka, laptop sebagai hadiah.
sebenarnya, bagi aku, ayah dengan ibu tak perlu tak perlu belikan hadiah ni.
sebab selama ni pon dah banyak sangat ayah dengan ibu bagi dekat aku. ( sebak sebak )
contoh : tiap-tiap minggu ayah dengan ibu mai tengok aku kat sekolah.. dan bawak itu bawak ini..
belikan aku itu belikan aku ini.. ( sampai form five kot. apa lah aku ni. haihh. haha. )
lagi pon.
aku bukan dapat straight A's pon..
dapat 9A pon A campur campur ja.
rasa tak layak kot dapat hadiah segala.
( hah. baru ang sedar diyana! )
tapi.
AYAH DENGAN IBU, THANK YOU! I LOVE YOU TWO SO MUCH SO MUCH SO MUCH SO MUCH!
bila yana sambung belajar kat Gmi nanti, harus belajar betul betul.
tidak boleh tidak!
- esok pi rumah anis. hah. cant wait to see her. chitchat sampai lenguh gigi gusi lah pasney. hahahaha :) -

2 comments:

  1. bongek ang dah ada laptop! cis2!!!! dengki aku!!1

    ReplyDelete
  2. ang rasa rasa boleh tahan bpa lama? hehehehe XD..

    ReplyDelete